Henk & Hanneke Knol

Aliza, Senna, Yaella en Célia

“Veel Spanjaarden zijn niet bekend met de liefde en het genadewerk van Jezus Christus. Wij willen ons leven en geloof met hen delen.”

Henk en Hanneke Knol bereiden zich momenteel met hun vier kinderen voor op uitzending naar Zuid-Spanje. Ze willen zich daar fulltime gaan inzetten voor het Evangelie. Ze willen Jezus' boodschap van liefde, vergeving en genade verspreiden door als christelijk gezin onder de Spanjaarden te leven en te investeren in relaties.

Henk had zijn eigen autobedrijf, Hanneke heeft een achtergrond in de zorg. Getriggerd door een sterk verlangen om God fulltime te dienen, maakten ze in 2019 met hun gezin per camper een verkenningsreis door Europa. Ze brachten onder meer een paar maanden door in Spanje, waar ze een duidelijke roeping ervaarden.

“Spanje is een rooms-katholiek land en er is veel religiositeit, maar veel mensen zijn niet bekend met de liefde en het genadewerk van Jezus Christus”, vertellen ze. “Wij willen Jezus' liefde beantwoorden door lief te hebben en ons uit te strekken naar de mensen om ons heen. We hopen dat de Spanjaarden op die manier Jezus kunnen gaan (her)kennen.”

Henk en Hanneke zitten momenteel in het voorbereidingstraject op hun uitzending. Meld u op deze pagina aan voor hun nieuwsbrief om hun voorbereidingen te volgen.

In oktober 2019 interviewde het Nederlands Dagblad de familie Knol over hun verkenningsreis door Europa en hun verlangen om de zending in te gaan. Lees het interview op de website van het ND.

Ik ondersteun knop fam knol.png

Meer informatie ook op: thetravelingseven.com

Functie
Zendingswerkers
Land van oorsprong
Nederland

Met ECM sinds 2020