Helpt u de slachtoffers van de aardbeving in Albanië?

Een enorme aardbeving heeft het land getroffen waar wij wonen. De gevolgen zijn drastisch: honderden mensen zijn gewond en zeker veertien mensen zijn dodelijk getroffen. In Tirana konden wij de aardbeving heel goed voelen. Ons hele huis schudde heen en weer. Meteen realiseer je je hoe klein je bent. Tegelijkertijd denk je al snel aan de mogelijke slachtoffers. Helaas zijn dat er velen. 

Wat kun je doen? Machteloosheid overheerst. Toch willen wij graag iets doen voor de mensen die van het ene op het andere moment geen dak meer boven hun hoofd hebben en geen voedsel meer hebben om van te leven. En voor de kinderen die een trauma te verwerken hebben.

We willen deze week zo veel mogelijk geld ophalen, zodat we hulppakketten kunnen samenstellen en die aan slachtoffers kunnen geven die we tegenkomen in het rampgebied. Helpt u mee?

Alvast bedankt,
Bauke en Evie Deelstra

U kunt zelf uw donatie overmaken via
IBAN: NL02 INGB 0000 2549 97
tnv: Stichting ECM-Nederland, Deventer 
ovv.: Fonds Aardbeving Albanië

Of onderstaand online formulier gebruiken:

Uw online donatie
minimaal €5,- i.v.m. bankkosten

* Veel dank voor uw betrokkenheid bij de missie van ECM. ECM hanteert strikte regels ter bescherming van de privacy van mensen zoals u, die met ons in contact staan en via formulieren of anderszins hun contactgegevens met ons hebben gedeeld. Daarvoor hebben wij in overeenstemming met de nieuwe Europese GDPR-regelgeving een privacystatement opgesteld. 

  • ECM Nederland legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht.
  • ECM Nederland verstrekt uw gegevens zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming niet aan derden, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.
  • ECM Nederland kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over de voortgang van haar missie in Europa, maar niet zonder dat u daarvoor akkoord heeft gegeven.
  • Klik hier voor het volledige privacystatement van ECM