Sluit je aan bij onze missie

Bid, geef, abonneer, nodig uit

Betrokken raken begint met weten wat er speelt

Twee keer per jaar publiceren we het Europa Magazine (voorheen Europa Info), een zestien pagina's tellend magazine vol beelden die spreken en teksten die toelichten. De beelden en teksten vertellen de verhalen van onze zendingswerkers in Europa. De verhalen van het verlangen van Europeanen en het antwoord dat het Evangelie daarop biedt. Op dit magazine kun je je gratis abonneren via onderstaand formulier. Bekijk hier digitaal het Europa Magazine.

Het magazine is gratis, maar een kostendekkende gift van € 15,- per jaar voor de papieren versie wordt zeer op prijs gesteld.

Via hetzelfde formulier hieronder kun je je ook abonneren op digitale of papieren nieuwsbrieven van specifieke zendingswerkers of landen waarvoor we speciale aandacht hebben (Spanje en Slovenië). Ten slotte kun je je ook op de maandelijkse gebedsbrief abonneren, met een gebedspunt voor elke dag van de maand.

Dank voor uw betrokkenheid!

Wilt u het magazine als pdf lezen, scroll naar beneden en klik op het magazine wat u wilt lezen. 

Abonneren op gebedsbrief - nieuwsbrief - Europa Magazine


Hieronder kunt u aangeven welke communicatie-uitingen u van ECM Nederland extra wilt ontvangen. Indien u niets van ECM Nederland wilt ontvangen, vink dan niets aan.
Vink aub aan welke nieuwsbrieven u wilt ontvangen.

.

Met het opslaan van dit formulier gaat u akkoord dat ECM Nederland uw persoonsgegevens overeenkomstig het ECM Privacy Statement gebruikt.

* Veel dank voor uw betrokkenheid bij de missie van ECM. ECM hanteert strikte regels ter bescherming van de privacy van mensen zoals u, die met ons in contact staan en via formulieren of anderszins hun contactgegevens met ons hebben gedeeld. Daarvoor hebben wij in overeenstemming met de nieuwe Europese GDPR-regelgeving een privacystatement opgesteld. 

  • ECM Nederland legt uw gegevens vast voor de uitvoering van uw opdracht.
  • ECM Nederland verstrekt uw gegevens zonder uw uitdrukkelijke voorafgaande toestemming niet aan derden, tenzij wij daartoe verplicht zijn op basis van de wet of een rechterlijke uitspraak.
  • ECM Nederland kan uw gegevens gebruiken om u te informeren over de voortgang van haar missie in Europa, maar niet zonder dat u daarvoor akkoord heeft gegeven.
  • Klik hier voor het volledige privacystatement van ECM