Dominik de Bruijne

"Ik wil iets laten zien van Gods grote liefde"

Dominik de Bruijne gaat ter afronding van zijn opleiding theologie meedraaien in het Patchwork Center in Schwerin, een missionair project van ECM Nederland. "Ik wil niet alleen ervaring opdoen in Schwerin, maar ik wil daar zelf ook van betekenis zijn met de talenten die God mij gegeven heeft", zegt Dominik.

Dominik hoopt in april naar Schwerin te verhuizen en daar een halfjaar te werken. Volg hem in zijn voorbereidingen door middel van zijn nieuwsbrief (aanmelding via de button op deze pagina). Wilt u Dominiks uitzending financieel ondersteunen? Doneer via de button op deze pagina.

Het Patchwork Center is een wijkcentrum in de 'Dreesch', een achterstandswijk in de Oost-Duitse stad Schwerin. ECM begon hier in 2009 te werken. Het is een plaats waar werkloosheid, leven onder de armoedegrens en sociale problemen dagelijkse kost zijn. Samen met mensen uit de wijk bouwde het gemeentestichtingsteam een voormalige posthal om tot een wijkcentrum, met een café, verschillende werkplaatsen en een 'boutique' voor de verkoop van tweedehandskleding en -spullen. Vanuit dit Patchwork Center werkt het team aan positieve en duurzame veranderingen in de wijk en probeert het het Evangelie dicht bij de mensen te brengen.

Functie
Stagiair
Land van oorsprong
Nederland

2021