Hart van Osdorp zoekt teamleden!

Vacature

2 mei 2024 - door Kees van der Wilden

, , ,
Kopie van Black And Yellow Full Photo Job Vacancy Instagram Post (1).png

Amsterdam-Osdorp is een groene tuinstad in Amsterdam. Hier wordt enthousiast samengewerkt aan een mooi en leefbaar stadsleven in een interculturele en veelal kwetsbare wijk met zo’n 40.000 inwoners.

Hart van Osdorp is een buurtkerk met hart voor Osdorp. Hart van Osdorp wil zich sterk maken voor elkaar en sterk voor de buurt. We runnen samen met partners en buurtbewoners een buurthuis in de buurt. Daarnaast is Hart van Osdorp een buurtkerk: interculturele diensten, discipelschap, familie zijn, uitnodigend en meer. Hart van Osdorp noemt zich graag een ‘familie van Jezus’, omdat wij het leven met en de zorg voor elkaar als een familie willen uitleven en daarvan willen genieten. Wij zijn een open buurtkerk waarin alle mensen -van alle rangen, standen, (seksuele) voorkeuren, kleuren en achtergronden- hartelijk welkom zijn.

Hart van Osdorp is op zoek naar meerdere teamleden om samen met de bewoners buurtkerk te zijn en een bijdrage te leveren aan het welzijn van de buurt.

Locatie: Amsterdam, stadsdeel Nieuw-West, wijk Osdorp

Functieomschrijving:
Het team van Hart van Osdorp is medeverantwoordelijk voor het leiden en opbouwen van de buurtkerk en het buurtwerk dat plaatsvindt vanuit het buurthuis. Je bouwt graag aan oude en nieuwe relaties in de buurt. Initiatief nemen, maar ook wachten gaat je goed af. Samenwerken zit je in het bloed en je bouwt graag samen met buurtbewoners en lokale partners. Met de liefde van Jezus aanwezig zijn in de wijk – dat is Hart van Osdorp.

Belangrijke waarden voor ons en onze nieuwe teamleden:

  • Je bent met liefde een leerling van Jezus
  • Je bent een mensenmens met een open vizier naar mensen van alle rangen en standen in Osdorp. Echt zijn, niet oordelen en belangeloze liefde
  • Je houdt van korte lijnen en de extra stap
  • Je hebt een stabiel & stevig karakter, de moed zakt je niet snel in de schoenen
  • Je komt niet alleen iets brengen, maar ook om van de buurt te ontvangen
  • Je bent flexibel en vindt het geen probleem om te experimenteren met nieuwe vormen
  • Je spreekt Nederlands en bent bereid om in Osdorp te komen wonen
  • Je wilt je voor langere tijd verbinden aan het leven en werken in Osdorp
  • Je brengt je eigen inkomen mee, door middel van het opbouwen van een kring van financiële donoren


Contact en meer informatie:
Als je geïnteresseerd bent in deze uitdagende plek, check dan nog even www.hartvanosdorp.nl. Nog steeds interesse? Vul dan via deze link het interesseformulier in of stuur een mail naar hrm-nl@ecmi.org