ECM StepRace
9 oktober 2021

Met pijn in ons hart hebben we de vijftiende ECM StepRace op 3 oktober moeten annuleren. Lees op onze website meer over het besluit. Wilt u het doel waar deze stepper voor zou steppen toch ondersteunen met een gift? Dan kunt u alsnog onderstaand formulier gebruiken. We waarderen uw betrokkenheid zeer!

Dank dat u Lennard de Vos wilt sponsoren voor de ECM Steprace.

Lennard stept voor het werk van de familie Van den Bogerd  In Verona - Italië.

Steprace Lenard.jpgZaterdag 3 oktober a.s. ga ik weer meedoen aan een sponsoractie, namelijk de ECM-StepRace  voor het werk van ECM-zendingswerkers! Het doel waarvoor ik op de step stap is het fond van familie van den Bogerd. Ze hebben een veelbewogen jaar achter de rug. Het was de bedoeling dat ze in maart zouden uitgezonden worden naar Italië. Hun huis was net verkocht, toen alle grenzen dicht gingen vanwege de corona crisis. Maar gelukkig zijn ze een aantal maanden later toch uitgezonden. Gods plan gaat door en niets kan dat tegenhouden.

Ik hoop 7  rondes van 10 km te steppen te steppen. Een flinke uitdaging!

Het werk van Jacob en Janneke wordt voor een groot deel gefinancierd uit giften, dus uw sponsorgeld is hard nodig! Als u mij wilt sponsoren dan kunt dat doen via het formulier op deze pagina.

ECM Nederland is een ANBI dus uw gift is aftrekbaar van de belasting.

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

Hartelijke groet, Lennard de Vos

Uw online sponsoring voor de ECM StepRace

Wilt u toch liever een andere stepper sponsoren
klik dan hier voor de deelnemende steppers