Roland & Carolien Smith

Stephen, Maarten, LĂ©onie & Rhiannon

Veel mensen in Zuid-Limburg vinden de traditionele kerk volledig irrelevant. We worden voortdurend uitgedaagd om na te denken hoe we aansluiting bij hen vinden en wat we tegen hen kunnen zeggen. Bid dat we mensen vinden die hun hart voor het Evangelie willen openen. We worden bemoedigd door de manier waarop veel christenen uit verschillende kerken zich meer en meer praktisch inzetten voor hun lokale gemeenschap!

Roland en Carolien Smith wonen en werken sinds 2006 in Maastricht, waar ze verschillende kerken en communityprojecten ondersteunen. Voordat ze in Maastricht aan de slag gingen, werkten Roland (van Britse komaf) en Carolien (Nederlands) in Polen. Van 1992 tot 2002 onderwezen ze Engels aan studenten in Wroclaw. Vervolgens werkten ze drie jaar als gemeentestichters in Rabka. Voordat ze naar Maastricht verhuisden, studeerden ze een jaar aan de All Nations Bible College in Engeland.

Roland en Carolien zijn ook op internationaal niveau voor ECM werkzaam. Carolien coördineert het member care veldwerk en Roland is lid van de 'ECM field ministry development group'.

Functie
Gemeenteopbouwers
Land van oorsprong
Engeland (Roland) en Nederland (Carolien)

Met ECM sinds 1992