ECM Nederland

Adres     : Maagdenburgstraat 18, 7421 ZC Deventer
Telefoon : +31 (0) 570-637537
E-mail    : ecmnederland@ecmi.org
Website : www.ecmnederland.nl

Het ECM-kantoor in Nederland werkt met een toegewijd team van kantoormedewerkers, bestuursleden en vrijwilligers aan de werving, uitzending en ondersteuning van zendingswerkers. Daarnaast mobiliseert het kantoor christenen in Nederland om mee te bouwen aan een ander Europa, door gebed en financiële steun.

Kantoorteam
Het kantoorteam is verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen van ECM Nederland. Van het werven en het begeleiden van (kandidaat-)zendingswerkers tot de administratie, voorlichting, communicatie en facilitaire ondersteuning.

Bestuur
Het bestuur van ECM Nederland bestaat uit een aantal deskundige, betrokken personen met diverse achtergronden. Zij houden toezicht op het reilen en zeilen van het kantoor.

Vrijwilligers en ambassadeurs
Naast de vaste kantoormedewerkers zetten diverse vrijwilligers zich in voor ECM Nederland, bijvoorbeeld door secretariële werkzaamheden of hulp bij het maken van nieuwsbrieven. Ook van grote waarde is het werk van de ambassadeurs van ECM, die de missie van ECM in Europa verspreiden.

Sprekers
Diverse ECM-betrokkenen stellen zich vanuit hun hart voor zending beschikbaar als spreker. Op die manier dragen ze graag bij aan de verbreding van missionaire bewustwording.

Jaarverslag European Christian Mission Nederland
ECM wil transparant zijn over de (financiële) verantwoording van zijn beleid. Klik hier voor ons financieel jaarverslag.